Politica de confidențialitate

BĂLUȚĂ SERVICE IT SRL explică în ce mod utilizam noi orice tip de informație personală pe care ne-o puteți oferi pe parcursul utilizării site-ului sau plasării unei comenzi online.
Informatie personală înseamnă orice tip de informație care vă identifică pe dumneavoastră în nume personal (de exemplu numele dumneavoastră, adresa sau telefonul).
BĂLUȚĂ SERVICE IT SRL nu va vinde, închiria sau distribui informațiile colectate nimănui. Colectăm informațiile pentru a putea onora comenzile și pentru a servi cât mai bine clienții noștri cu informații complete referitoare la starea comenzilor sau a livrării. Informațiile colectate includ, după caz: numele, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informațiile referitoare la cărțile de credit nu vor fi colectate sau salvate de către noi. În orice moment puteți modifica sau șterge din baza noastră de date informațiile pe care ni le-ați oferit, în măsura în care nu există un temei pentru păstrarea acestora (de exemplu temei legal de arhivare în contabilitate). Dacă doriți să modificați datele dumneavoastră personale aflate în posesia noastră, vă rugăm să ne contactați prin telefon la numărul 0766631818.
Vom încerca să vă informăm dacă apar schimbări în politica noastră de confidențialitate care pot afecta modul în care utilizăm informația furnizată de dumneavoastră. Cu toate acestea, noi îi încurajăm pe utilizatori să fie responsabili în ceea ce privește confidențialitatea datelor personale și să verifice din când în când regulile stipulate de această politică, pentru a-și reactualiza preferințele.
Suntem bucuroși să primim întrebările și comentariile dumneavoastră referitoare la orice aspect de confidențialitate.
În cazul în care aveți asemenea comentarii sau în cazul în care doriți să formulați o reclamație referitoare la modul în care utilizăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați prin telefon la numarul 0763082016.

Politica de returnare

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distantă, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.
Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă la adresa STRADA POPORULUI NR36 CAMERA 4 ETAJ 1, Constanța, Constanța, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.
Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.
Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și vă vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Condiții de garanție

Toate produsele comercializate de BĂLUȚĂ SERVICE IT SRL beneficiază de garanție pentru o perioadă de 3 luni de la data achiziției. Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și/sau presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționării echipamentelor.

Livrare comandă

Toate produsele sunt noi și livrate în ambalajul original al producătorului.
Taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mică de 700,00 lei este de 30,00 lei.
Valoarea estimată a transportului va fi afișată în coșul de cumpărături înainte de plasarea comenzii.